Koncepció

„Az én könyvelőm ezt miért nem mondta?”

A könyvelés nálunk nem csak azt jelenti, hogy havonta/negyedévente/évente egyszer megmondjuk az átadott anyagok alapján, hogy mennyi adót kell fizetni.

Gyakorlott gazdasági szakembereink irányításával történik ügyfeleink könyvelési rendszerének kialakítása, és a könyvvezetés, így olyan szempontokat is figyelembe tudunk venni, és megérteni, melyeket egy általános könyvelési szolgáltatást nyújtó cég esetleg nem. A magas szinten képzett csapatunk elméleti tudása, azért értékes Ügyfeleinknek, mert azok naprakészek, és ismereteink lépést tartanak a gazdálkodási és jogi környezet folyamatos megújulásával, valamint képesek vagyunk a változások hatásait összességében is megérteni, és a partnereink teljes gazdálkodására, folyamataira kifejtett hatásait értékelni, elemezni.

A kapcsolódó jogszabályok és más szabályozó eszközök egyes módosításainak ismeretei elengedhetetlenek, mégis a valódi tudás az, amikor e változásoknak az egyedi hatásait összegezve, megértve, a vállalkozások teljes gazdálkodására tudjuk kivetíteni és értelmezni a kialakult helyzetet.

Megközelítésmódunk ezért mindig a pénzügyi, számviteli, és vezetési rendszer egészére vonatkozik, célunk –általában a könyvelési feladatok ellátásán keresztül- a teljes rendszer támogatása, fejlesztése.

Mivel könyvelni minden céget kell, ez megkerülhetetlen költséget jelent a vállalkozásoknak, mi éppen ezért arra törekszünk, hogy szolgáltatásunk ne csak az adófizetési kötelezettségek megállapítására korlátozódjon, hanem igyekszünk minél több vezetői és kontrolling információval is szolgálni; a megfelelő időben és részletezettségben.

A kis és középvállalati szektor cégei nem mindig tudnak megfizetni jól képzett gazdasági szakembereket, egy jó könyvelőt, esetleg még kontrolling szakembert is, stb.. Természetesen nem is feltétlenül van szükség arra, hogy ezeknél a társaságoknál ilyen kvalifikált munkaerő folyamatos alkalmazásban legyen, viszont mindenhol előfordulhat, hogy szükség lehet ilyen szintű tudásra, persze alkalmanként, ha komolyabb változások, vagy új körülmények adódnak. Ilyen esetekben jól jön valaki aki, speciálisabb kérdésekre is tud válaszolni, vagy legalábbis segít a megoldás megtalálásában.

Szakembereink évtizedes kis- és középvállalati üzleti életben szerzett gyakorlattal, gazdasági és pénzügyi vezetői tapasztalattal rendelkeznek, ezért megértjük a vállalati folyamatokat, a vezetői döntéshozatali mechanizmusokat, valamint a cégvezetés és irányítás specialitásait és felelősségét.

Ügyfeleink azért választanak minket, mert a könyvelési, könyvvezetési szolgáltatás nyújtása során, megismerjük Ügyfeleink gazdálkodásának alapelemeit, segítünk egy jól működő rendszer kialakításában, így amennyiben egy-egy speciális gazdasági esemény történik, vagy előre láthatólag történni fog, akkor a kellő háttérismeretekkel és szaktudással tudunk rendelkezésre állni.

Ez jelenti azt a hozzáadott értéket, amit mi kínálunk, ez az a plusz biztonság, amit nyújtunk!

„Védőháló a gazdálkodásban”

ikonok