Cégprofil

Társaságunk jellemzően a mikro-, kis- és közepes méretű vállalkozások (KKV) számára kínál olyan komplex szolgáltatásokat, melyek főleg a könyvelési rendszer kialakításán és működtetésén keresztül nyújtanak, naprakész és strukturált pénzügyi, számviteli, gazdasági információkat, tanácsokat.

Tudjuk, hogy a megfelelően kialakított könyvvezetés jelentős hozzá adott értékkel rendelkezik, támogatja a folyamatos információ-áramlást, a tisztán látást, és ezzel lehetővé teszi a jobb döntéshozatalt a cégvezetők és tulajdonosok számára.

Éppen ezért Ügyfeleinknél – igény esetén - felmérjük a meglévő rendszerüket és megkeressünk azokat a lehetőségeket, amivel, költséghatékony és egyszerű átalakításokkal, mind a könyvelést, mind a vezetői információ ellátást biztosítjuk.

Mivel társaságunk vezetői gyakorlati gazdasági szakemberek, akik kifejezetten a KKV szektorhoz tartozó vállalkozásoknak töltöttek/töltenek be gazdasági vezetői, cégvezetői feladatokat, így képesek vagyunk a könyvvezetési területen túlmutató, a teljes gazdálkodást jelentősen érintő fejlesztésekben, változásokban, tanácsainkkal segíteni Ügyfeleinket, szakértői támogatást biztosítunk, vagy segítenünk az adott problémához legjobban értő szakember meg találásában, kiválasztásában.

Partnereink tehát már tudják, hogy a professzionális szempontok alapján szervezett pénzügyi és számviteli rendszer, valamint a hatékony gazdálkodás nem csak a multinacionális cégek kiváltsága!

„Védőháló a gazdálkodásban”
ikonok